onsdag 21 oktober 2009

Till alla kursare och och dom sugna :-)

Det börjar bli ordning i verkstan nu efter några kvällars röjning och sortering av glas. Det kommer finnas jättemycket härliga färger att välja på och jag blir själv så sugen att jag nog skriver in mig på min egen kurs :-) I helgen ska kreativiteten flöda! För andra som vill så finns några platser kvar. Maila el slå mig en signal så är du med på två dagars härligt skapande. Mer info finns här...


5 kommentarer:

 1. Åh så roligt det ser ut! Önskar att jag kunde "zooma" över mig dit :) Nåväl, jag kan alltid pyssla lite för mig själv hemmavid, det är inte heller helt fel.
  Kram,
  Carra

  SvaraRadera
 2. vart tog min kom. vägen? jag tar ialla fall tåget, har hört att det är bekvämt? du ska man ha skyddsglasögon eller hur funkar det? eller det kanske är ni andra som behöver det när jag släpps lös på golvet!

  SvaraRadera
 3. Haha! Det är nog vi som behöver skyddsglasögon! Tåget är bekvämt :-) om du har ro att sitta still vill säga :-) Mat, vin och internetuppkoppling finns och vad mer behövs för att ladda inför den här helgen.

  SvaraRadera
 4. haha, har nu packat vin och tre par jeans DNKY, Calvin Klein och Filippa K vet inte vilka som är mest oömma och så DNKY skorna så då får det väl bli byxorna som matchar till. På tal om att sitta still har jag tänkt teckna har förberett 10 blad, juste timpenning!

  SvaraRadera
 5. Synd att du inte kunde vara med Carra! Det blev jättekul.

  SvaraRadera